3-årskontrollen

26 mars 2008 15:07 | Allmänt | Kommentering avstängd

Nu har de andra kommit hem från BVC. Klara vägde 15,2 kg och var 95 cm lång. Hon fick titta på bilder och svara på frågor om dem. Det hade gått bra.

Och jag är litet piggare i alla fall. När Bo ska iväg med Klara till tandis om en timme får Viggo stanna hemma med mig. Det ska jag väl orka. Om det hade varit Klara däremot, hade jag nog inte orkat.

Stirrar

26 mars 2008 14:31 | Allmänt | 4 kommentarer

Jag tänker att jag måste försöka få i mig något, så jag går ut i köket och öppnar kylskåpsdörren. Stirrar in i kylskåpet. Där är proppfullt med mat, vi är ju en veckohandlande småbarnsfamilj. Men jag tänker att här finns ingenting att äta. Blä.

Det här har jag fått i mig idag: en banan, två skivor knäckebröd utan något på, litet juice.

Undran

26 mars 2008 12:55 | Allmänt | 2 kommentarer

Hur ska man kunna ha munnen stängd i två minuter när man tar tempen om man är helt täppt i näsan? Det klarar inte jag.

Fosterställning

26 mars 2008 12:46 | Allmänt | 5 kommentarer

Febern fortsätter, men inte lika hög idag. Runt 38 håller den sig nu. Jag var uppe en stund innan barnen skulle till dagis, men sen har jag sovit hela förmiddagen.

När jag får frossa ligger jag under täcket i fosterställning och skakar. Önskar att jag slapp kroppen, så jag inte skulle känna något.

Fast just nu tycker jag mest synd om mig för att jag egentligen skulle äta lunch hos Elisabeth tillsammans med Malin och lilla Svante och Helén och lilla Tora. Jag har ju inte träffat Helén på ett år, och aldrig träffat Tora, som kom hit från Kina i december.

I eftermiddag ska Klara på 3-årskontroll på BVC och därefter på första kontrollen hos tandläkaren. Jag skulle ha gått med henne, men nu får Bo göra det.

Och ikväll skulle jag ha gått på en Tomas Andersson Wij-konsert på Katalin, men det blir det såklart inget av heller. Jag hade ju velat jämföra solokonserten ikväll med den som var på Göta Lejon med bandet. Verkligen trist att jag missar.

Det är helt värdelöst att vara sjuk faktiskt.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^