Klaras 3-årsdag

25 mars 2008 21:46 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Morgonuppvaktning med paket på sängen. Dessutom är det Viggos 5 1/2-årsdag, så han fick också paket.

dsc00266.jpg

dsc00275.jpg

dsc00276.jpg

Klara har just blåst ut ljusen på tårtan. Den dög bra trots att det inte var tågtårta och att jag inte orkade göra glasyr. På hyllan bakom står ett par populära födelsedagspresenter som barnen testade när de kom hem från dagis. Play Dough-lera och ett set med tejphållare och tejprullar i olika färger.

dsc00282.jpg

Apatisk

25 mars 2008 21:34 | Allmänt | Kommentering avstängd

Jag har nog inte varit så här sjuk på flera år. Klockan sex i morse hade jag faktiskt bara 37,2 när jag tog tempen. Då tänkte jag en galen sak. Jag tänkte att jag kanske kunde åka till jobbet trots allt, eftersom det var första dagen för nya chefen Johanna. Men när vi hade uppvaktat Klara med paket på sängen var jag helt slut, så då omprövade jag det.

Jag har sovit nästan hela dagen idag också. Hög feber och frossa om vartannat. Och så hostar och snorar jag. Det där snoret verkar komma från en outsinlig källa. Jag är bara så utmattad och trött. Orkar inte ta mig för någonting, är inte sugen på att äta någonting. Det enda som är gott är apelsinjuice. (Jodå mamma och pappa, jag har petat i mig litet. Jag lovar.) Det är verkligen vidrigt att vara så apatisk. Jag står inte ut.

Det här är det enda som jag har orkat ta mig för idag:

Uppvakta Klara på morgonen.

Mejla litet för att tala om att jag är sjuk och ställa in saker.

Duscha.

Med uppbådande av mina sista krafter baka en kladdkaka till Klara, men hon ville egentligen ha en tågtårta. Det får hon på kalaset på söndag.

Krama litet på Klara och Viggo.

Jag vet inte, det här är kanske kroppens sätt att tala om att jag har slitit för mycket i några år, att jag ska ta det lugnt. Eller så är det bara en vanlig influensa.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^