Apatisk

25 mars 2008 21:34 | Allmänt | Kommentering avstängd

Jag har nog inte varit så här sjuk på flera år. Klockan sex i morse hade jag faktiskt bara 37,2 när jag tog tempen. Då tänkte jag en galen sak. Jag tänkte att jag kanske kunde åka till jobbet trots allt, eftersom det var första dagen för nya chefen Johanna. Men när vi hade uppvaktat Klara med paket på sängen var jag helt slut, så då omprövade jag det.

Jag har sovit nästan hela dagen idag också. Hög feber och frossa om vartannat. Och så hostar och snorar jag. Det där snoret verkar komma från en outsinlig källa. Jag är bara så utmattad och trött. Orkar inte ta mig för någonting, är inte sugen på att äta någonting. Det enda som är gott är apelsinjuice. (Jodå mamma och pappa, jag har petat i mig litet. Jag lovar.) Det är verkligen vidrigt att vara så apatisk. Jag står inte ut.

Det här är det enda som jag har orkat ta mig för idag:

Uppvakta Klara på morgonen.

Mejla litet för att tala om att jag är sjuk och ställa in saker.

Duscha.

Med uppbådande av mina sista krafter baka en kladdkaka till Klara, men hon ville egentligen ha en tågtårta. Det får hon på kalaset på söndag.

Krama litet på Klara och Viggo.

Jag vet inte, det här är kanske kroppens sätt att tala om att jag har slitit för mycket i några år, att jag ska ta det lugnt. Eller så är det bara en vanlig influensa.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^