Coolaste detektivspelet av dem alla – Perry Mason

13 augusti 2010 21:20 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Spel och pussel | 8 kommentarer

Eftersom det har blivit så många inlägg om spel skapade jag en egen spelkategori på bloggen, och när jag sökte efter tidigare inlägg om spel för att lägga in i kategorin upptäckte jag att jag missat att blogga om det coolaste spelet av dem alla – Perry Mason. Det var någon gång före jul som jag köpte det, och jag hade väl för fullt upp med julstök så jag glömde bort det. Bara det faktum att det är Perry Mason gör det coolt i sig, och så är jag svag för när det är små bilar som man ska flytta. Det här spelet är faktiskt daterat. Det står 1959 på det.

8 kommentarer

 1. Precis det där spelet fanns i stugan vi hyrde på Fårö för några veckor sedan!

  Comment by Martin — 2010-08-24 20:01 #

 2. Spelade ni det?

  Comment by Kerstin — 2010-08-24 20:08 #

 3. Hej Kerstin!
  Jag hittade ett kort från Perry Masonspelet när vi rensade pappas hus inför försäljningen av det nyligen. Det var helt ensamstående, mitt i en hög kort till Finans mm., så jag har ingen aning om varifrån det kommer. Spelet lät kul, så jag googlade och fick 7 träffar på hela internet. En av dem ledde till dig… :-)
  Hur som helst, om du till äventyrs skulle sakna detektivkortet G – fallet med den stammande stenografen, så kan jag ge dig det om du vill!
  Hälsningar från Åbis

  Comment by Magnus Åberg — 2013-04-19 12:16 #

 4. Hej Kerstin!

  Köpte ett Perry Mason spel idag på en loppis. Tyvärr fanns inte reglerna för spelet kvar i kartongen. Skulle gärna vilja prova spelet så därför undrar jag om du skulle kunna fotografera av ditt regelhäfte och skicka bilderna till mig. Skulle bli jätteglad.
  Hälsningar från en förhoppningsfull spelentusiast.

  Comment by Lotta — 2015-04-25 16:47 #

 5. Om nån fortfarande saknar spelregler, så hittade jag Perry Mason och hade reglerna kvar.
  Maila mig//Risto

  Comment by Risto — 2017-05-25 21:46 #

 6. Hej Kerstin och Risto!
  Jag skulle jättegärna vilja ha reglerna.
  Hälsningar Malin
  (malinoh@yahoo.se)

  Comment by Malin — 2017-08-05 20:02 #

 7. Hej
  Har hittat ett sånt här Perry Mason spel och det verkar vara någotsånär komplett. Så när som på reglerna och några spelpjäser.
  Så jag undrar om du kunde hjälpa mig med en kopia, scanning eller bra bild på reglerna så man kan spela spelet.

  Comment by Magnu Hisfelt — 2017-10-25 15:51 #

 8. Har hittat mitt barndoms Perry Masonspel men tyvärr inte med spelreglerna kvar. Förstod det som någon ( (Risto) här ovan hade dessa. Vore tacksam om jag fick kopia.

  Comment by Mie Lundqvist — 2022-03-07 21:29 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^