Ta vara på tiden

17 mars 2008 20:24 | Allmänt | Kommentering avstängd

Eftersom jag inte skulle iväg till Stockholm passade jag på att utnyttja tiden hemma innan Anders kom. Klockan 6.15 satte jag en bröddeg, och hann baka ut och grädda innan det var dags för arbete. Däremellan hann jag duscha och hänga med barnen innan de skulle till dagis. Bra morgon. Och jag var oändligt tacksam över att slippa cykla iväg i trista vädret.

Jämställdhetsarbete

17 mars 2008 20:16 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Idag har jag haft en jobba hemma-dag, men inte ensam som jag brukar. Anders har varit här, och vi har jobbat med att utforma ett redskap för konsekvensanalys och utvärdering av jämställdhet och en föreningskväll om jämställdhet. Så här såg det ut på golvet när vi jobbade. Sådär lägger jag aldrig böcker på jobbet. Det är litet softare att sitta hemma och jobba, och ibland mera kreativt.

dsc00137.jpg

Surrealistiskt

17 mars 2008 17:15 | Allmänt | Kommentering avstängd

Nu har jag cyklat till dagis med blötsnön piskande i ansiktet, hämtat glada barn, sagt nej till att köpa mer glass hos glassbilen för vi har faktiskt i frysen, korrekturläst Accentsidorna och ska strax sätta igång med middagen. Måste bara återge konversationen med Klara nyss.

Klara ställer upp böcker mellan blommorna i fönstret.

Jag: Leker du bibliotek, Klara?
Klara: Nej. Hemma.
Klara (lägger tigern=bebisen i fönstret också, och går iväg med leksakskundvagnen): Nu ska jag köpa en storebror till bebisen!
(Kommer snart tillbaka med hatt på huvudet och pippiväskan i handen)
Jag: Har du köpt en storebror nu? Var är han?
Klara: I väskan. (plockar upp apan ur väskan och tar en ny sväng)
Klara: Och här är pappan. Han är en fisk.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^