Ta vara på tiden

17 mars 2008 20:24 | Allmänt | Inga kommentarer

Eftersom jag inte skulle iväg till Stockholm passade jag på att utnyttja tiden hemma innan Anders kom. Klockan 6.15 satte jag en bröddeg, och hann baka ut och grädda innan det var dags för arbete. Däremellan hann jag duscha och hänga med barnen innan de skulle till dagis. Bra morgon. Och jag var oändligt tacksam över att slippa cykla iväg i trista vädret.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^