Rosenkind

12 mars 2008 16:57 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Allra finaste Viggo, när han sov middag i eftermiddags med rosor på kind.

pict9444.jpg

Men nu är han vaken och mina föräldrar är här.

Som Esther Williams badmössor

12 mars 2008 14:25 | Allmänt | 3 kommentarer

Jag skrev ju om mitt förhållande till Esther Williams när jag började simma igen, och att jag inte hade någon blommig badmössa. Men jag kanske skulle skaffa en. Som den här till exempel.

På bättringsvägen

12 mars 2008 14:21 | Allmänt, Lyssnar på | Kommentering avstängd

Idag är jag hemma och vabbar. Viggo har inte kräkts något, och för ett tag sedan blev han faktiskt sugen på att äta. Han har ätit ett helt pitabröd och tre (3!) Nicke Nyfiken-glassar, och inget har kommit upp igen. Annars har han mest legat på madrassen och tittat på barnprogram. Han har inte orkat leka någonting. Jag har tvättat en massa såklart. Jag är så tacksam över tvättstugan i vinterkräktider. Tänker på lägenheten på Tiundagatan, där vi hade lilla tvättmaskinen i köket. Den måste dras fram mitt på golvet när man skulle tvätta, och det måste man ju jämt när man hade bebisar. Gissa om den var i vägen? Och sedan hänga tvätten över hela lägenheten.

Nu sover både Viggo och Klara middag, och det har jag också gjort en stund. Det var skönt. Jag måste ju vara pigg ikväll när jag ska gå på konsert och se KoopKatalin med Dante, Magda, Maria och Magnus. Men dessförinnan middag på Kött Kök & Bar, eller Köttis som Dante kallar den. Det låter kanske inte så aptitretande, men så är ju ett av Dantes favorituttryck Kött är gott. Och jag håller med. Sorry alla vegisvänner.

Om ett par timmar kommer mina föräldrar och ska vara barnvakt så jag hinner jobba litet och gå ut sedan. Bo ska på Alkoholpolitiskt Forum som revisor ikväll, så vi behöver barnvakten. Hoppas inte mamma och pappa blir smittade.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^