Fosterställning

26 mars 2008 12:46 | Allmänt | 5 kommentarer

Febern fortsätter, men inte lika hög idag. Runt 38 håller den sig nu. Jag var uppe en stund innan barnen skulle till dagis, men sen har jag sovit hela förmiddagen.

När jag får frossa ligger jag under täcket i fosterställning och skakar. Önskar att jag slapp kroppen, så jag inte skulle känna något.

Fast just nu tycker jag mest synd om mig för att jag egentligen skulle äta lunch hos Elisabeth tillsammans med Malin och lilla Svante och Helén och lilla Tora. Jag har ju inte träffat Helén på ett år, och aldrig träffat Tora, som kom hit från Kina i december.

I eftermiddag ska Klara på 3-årskontroll på BVC och därefter på första kontrollen hos tandläkaren. Jag skulle ha gått med henne, men nu får Bo göra det.

Och ikväll skulle jag ha gått på en Tomas Andersson Wij-konsert på Katalin, men det blir det såklart inget av heller. Jag hade ju velat jämföra solokonserten ikväll med den som var på Göta Lejon med bandet. Verkligen trist att jag missar.

Det är helt värdelöst att vara sjuk faktiskt.

5 kommentarer

  1. Stackars lilla Kerstin! Jag tänker på dig. Om du inte är bättre i morgon måste du nog kontakta en doktor!

    Kram!

    Mamma

    Comment by Birgitta Dahl — 2008-03-26 13:00 #

  2. Men det är ju bara influensa. Det får man inte komma till doktorn för om man är 38 år och i övrigt frisk.

    Comment by Kerstin — 2008-03-26 13:03 #

  3. Stackars dig. Tycker så synd om dig och att du missar så många viktiga och roliga saker. Det är inget vidare att vara sjuk, men inte mycket man kan göra åt det – och få träffa en doktor nuförtiden är som att leta nål i höstack..

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-03-26 14:10 #

  4. Fast jag håller med Kerstin jag; när man är 38 – eller 46 – år o annars frisk ska man inte till doktorn med influensa första dagarna. Man blir bara sämre av att gå upp. Och de kan inget göra. Och sen kan man faktiskt smitta ner folk. Till exempel småbarn eller gamla människor som det kan vara farligt för.

    Sen är det en annan sak att alla föregående har rätt i att det är extra jättesynd om Kerstin (och lite jättesynd om mig som oxå skulle på TAW, och iofs kunde gå, men det är ju inte samma sak utan K). Jag är arg på mig själv för att jag inte förstår en sak om bloggar och den jag helst skulle fråga är alldeles för sjuk…

    Men i alla fall syrran lilla. Hoppas det enstaka sekunder känns lite mjukt där i sängen o att de stunderna ökar i frekvens å längd snart.

    Och om det behövs – bara kommendera så lagar jag saker till söndagen

    Comment by Anna K — 2008-03-26 18:48 #

  5. Det är riktigt synd om dig. Till och med mycket mer synd om dig än om mig, även om det faktiskt är lite synd om mig med som får vara utan dig på jobbet.

    Comment by Lydia — 2008-03-26 21:12 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^