Stirrar

26 mars 2008 14:31 | Allmänt | 4 kommentarer

Jag tänker att jag måste försöka få i mig något, så jag går ut i köket och öppnar kylskåpsdörren. Stirrar in i kylskåpet. Där är proppfullt med mat, vi är ju en veckohandlande småbarnsfamilj. Men jag tänker att här finns ingenting att äta. Blä.

Det här har jag fått i mig idag: en banan, två skivor knäckebröd utan något på, litet juice.

4 kommentarer

 1. Har du testat t.ex. popcorn eller chips? Brukar fungera bra vid de konstigaste tillfällen… ;)

  Comment by Kamilla — 2008-03-26 18:25 #

 2. Just det har jag inte testat nu, men det är inte så dumt. Man behöver ju salt när man svettas mycket av febern.

  Men jag fick i mig några pommes frites och en halv hamburgare till middag. Det är ungefär samma.

  Comment by Kerstin — 2008-03-26 19:06 #

 3. Särskillt chips är bra enligt min erfarenhet. Funkar faktiskt mot illamående oxå. Och ibland är ju problemet med influensa att man är kombo-sjuk. tocksnor och illamående och ont i kroppen och matt och osv

  Comment by Anna K — 2008-03-26 20:39 #

 4. Ja, chips har jag tryckt i mig när jag mått illa p.g.a. magkatarr och inte velat äta någonting…men chips har jag minsann varit sugen på.

  Comment by Kamilla — 2008-03-27 20:35 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^