20 år

17 januari 2006 20:49 | Allmänt | 4 kommentarer

Så länge har mamma och pappa varit gifta idag. De gifte sig när jag gick i 1:an i gymnasiet, men då hade de varit ett par sedan mitten av 60-talet. Grattis!

Kataloghuset

17 januari 2006 20:36 | Allmänt, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Vårt hus är ett Hultsfredshus från 1962. Idag har jag köpt boken ?Kataloghuset : Det egna hemmet i byggsats?, red. Richard Edlund (Byggförlaget). Den är utgiven i samarbete med bland annat Jönköpings läns museum, och en av författarna är Pippi, Britt-Marie Börjesgård, som är byggnadsantikvarie där. Pippi känner jag främst genom att vi båda sitter i Våra Gårdars förbundsstyrelse, men jag kände henne även innan dess. Hon har bland annat varit generalsekreterare på UNF och suttit i IOGT-NTO:s förbundsstyrelse. Boken är jättefin, och jag vill bara läsa den med en gång! Den behandlar kataloghusens historia under hela 1900-talet. Ofta rynkas det på näsan åt kataloghus, men det finns så många gamla hus som folk inte har en aning om att de är kataloghus.

Bos blogg

17 januari 2006 20:06 | Allmänt | Inga kommentarer

Nu har Bo byggt en egen blogg, och flyttat över allt från sin gamla blogg. Nya adressen är

http://bo.gstromberg.nu/

Han tycker att jag också skulle byta. Då kan man ju få det utseende man vill. Blogg.se:s designmallar är inte så kul, och det finns så få, så alla har ju likadana. Vi får se hur jag ska göra. Jag vill veta först att man kan flytta över alla kommentarerna.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^