När allt blir knas

21 augusti 2008 0:01 | Allmänt | 1 kommentar

Vissa dagar borde man bara stanna hemma och krypa ner i soffan och titta på film i stället för att ge sig ut i vardagen. Dagar när det ena efter det andra går på tok.

Några saker idag då.

Alldeles efter att jag hade skrivit det där inlägget om att det inte var någon vidare morgon blev jag varse att jag inte alls skulle lämna på dagis idag. Jag skulle hämta. Och det hade jag ordentligt uppskrivet, men efter två dagar hemma med barnen hade jag inte kollat ordentligt. Alltså borde jag ha åkt iväg snortidigt till jobbet. Men det gjorde jag alltså inte.

På tåget upptäckte jag att hörlurarna till min iPod hade gått sönder. Verkligen helt sönder, inte bara glapp. Stendöda. Och man kan ju behöva stänga ute världen särskilt mycket när allt känns avigt. Det gör jag så bra med min iPod.

När jag packade upp datorn på jobbet upptäckte jag att det låg kvar några aprikoser i väskan sedan i fredags, och de var helt mosade och äckliga och luktade illa. Visserligen i påse, men det hade läckt litet på några papper och en tidning. Blä.

På jobbet var det väl ganska bra saker jag hann med, men det blev ju en mycket kortare arbetsdag än jag hade räknat med.

Inte gick det heller att boka om en tandläkartid via webben, så jag fick ringa. Jag avskyr att ringa sådana samtal. Men jag gjorde det i alla fall, och nu har jag en tid för kontroll om en månad istället.

Bra var i alla fall att dricka te med Lydia, äta lakritsglass på lunchen och att jag hann sticka in på Macoteket i Uppsala på väg mellan tåget och Domarringen och köpa nya hörlurar.

Och när Viggo och jag hade hämtat Klara på dagis och hon satt i barnsadeln bakom mig när vi susade fram på cykeln sa hon: Mamma, jag har längtat efter dig idag. Jag sa att jag mycket hellre hade stannat hemma med dem idag och legat i en stor hög i soffan och tittat på film. Då sa Viggo: Jag vet, vi gör det efter maten istället. Så då gjorde vi det. Vi låg i soffan och tittade på Star Wars och jag somnade litet. Men det gjorde inte Viggo och Klara.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^