God morgon sömntutor och sötnosar

10 augusti 2008 9:39 | Allmänt, Ätbart | Inga kommentarer

Här har varit en lugn morgon. Klara vaknade strax före åtta och kröp upp hos mig i sängen och sa att hon ville ha välling. Jag gick upp, gjorde välling och kom tillbaks för att konstatera att hon hade somnat om. Men jag var ju vaken, så jag gick upp i min ensamhet medan alla andra sov. Gjorde litet te, hängde litet tvätt, smakade på brödet som jag bakade igår kväll.

Nu är barnen vakna och det är allt annat än frid och ro. Klara kör med radiostyrda traktorn som låter väääldigt mycket, kan man säga. Men jag tappar inte fattningen, utan ler inåt, som en kursare till mig sa en gång när vi läste idé- och lärdomshistoria.

Igår kom vi hem till Kadettgatan, packade upp, tvättade massor och sånt. Och så lagade jag en väldigt god middagssallad med ruccola, marinerade gröna linser, kokta rödbetor, kvibille gräddädelost och knaperstekt bacon. Nej, barnen åt inte. De fick pasta och bacon.

Nu ska jag sätta fart och duscha och göra mig i ordning så jag kan åka till Stockholm med Maria H och Jenny. Vi ska gå på Waldemarsudde och se Signe Persson-Melin-utställningen och fika på nåt trevligt ställe. Men innan det ska jag shoppa litet.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^