Gissa glassen – idag extra lätt

20 augusti 2008 12:25 | Allmänt, Bilder | 7 kommentarer

Idag är det extra lätt att gissa. Bara Lydia och jag, och så lakrits och lakrits. Du får gissa idag, Anton.

DSC03894.JPG

Jag lägger in veto mot den här morgonen

20 augusti 2008 7:37 | Allmänt | 1 kommentar

Kan man göra det? För när väckarklockan ringde kvart i sex var jag mitt i en obehaglig dröm, som jag inte ens minns nu vad den handlade om, och jag var trött och ville bara sova. Genom persiennerna såg jag att det var grått, och jag hörde att det regnade. Ibland kan regnet bara kännas mysigt, men inte idag. Jag låg kvar och tryckte på snoozeknappen i en halvtimme, men inte hjälpte det.

Nåväl. Jag gick ju upp och duschade och klädde på mig i alla fall. När jag gick in till Viggo och väckte honom och drog upp persiennerna såg jag att Klaras hjälm hade hängt kvar ute på cykeln. Gick ut och hämtade den, och den var så klart blöt, inuti också. Dessutom hittade jag i Viggos cykelkorg zipjackan och en teckning. De hänger på tork nu.

Vad tror ni om den här dagen? Kan den bli bra? Helst skulle jag vilja ligga i soffan med barnen och titta på film, men vi måste cykla till dagis och skolan och tåget. Hoppas i alla fall att Lydia är på jobbet och inte sitter i möte när jag kommer dit. Det kan bli litet bättre om jag får sitte inne hos henne en stund och dricka te.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^