Krossa alkoholkapitalet!

22 december 2005 11:33 | Allmänt | 4 kommentarer

Igår var jag på stan och handlade de sista julklapparna medan Viggo var på dagis. På kvällen kokade jag fikonmarmelad som jag ska ha att ge bort i jul, och personalen på Viggos dagis ska få varsin burk nu när jag hämtar honom sista gången innan julledigheten. Jag tycker det är svårt det där med presenter till personalen. Hur ska man göra? Vad är lagom? HUr gör ni andra med dagisbarn?

Nu på förmiddan har jag också hunnit göra mandelmusseldeg, som ligger och vilar i kylskåpet. Mandelmusslor måste man ha på julen. Det är så gott med vispgrädde och hjortronsylt. Eller allra helst åkerbärssylt, men det är så snuskigt dyrt. Och gissa varför det är så dyrt? Jo, för alla åkerbär går åt till att göra finsk jävla likör, så det är brist på åkerbär. Krossa alkoholkapitalet! Mer åkerbär åt folket! Men allvarligt talat; det finns viktigare skäl att krossa alkoholkapitalet. Som att alla barn behöver en vit jul, med nyktra föräldrar.

Hänga läpp

22 december 2005 11:20 | Allmänt | Inga kommentarer

Ja, det känns som att halva ansiktet hänger litet konstigt av bedövningen. Har varit till tandläkaren för tredje gången. Nu har de lagat den tanden som var mindre trasig, så den är färdig. Den andra tanden kommer att ta en eller i värsta fall två gånger till att få klar. Första gången var bara akutlagning med provisorisk fyllning. Andra gången rensade de bort all gammal lagning i tre gångar, och så fyllde de med provisorisk fyllning. Nästa gång rensar de ut det provisoriska, och gör riktig fyllning. Om det går gör de klart med plasten som ska vara överst, men eventuellt tar det ännu en gång.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^