Sjuk- och pysselrapport

6 december 2005 14:55 | Allmänt | Inga kommentarer

Viggo är inte riktigt bra. Han har sovit middag mitt på dan. Han får bli hemma imorgon också. Jag stannar hemma från kongressledningsgruppen ikväll, och kan inte åka med Hans och handla grejer till Drabanten-salarna imorgon.

Viggo fick en stans som man stansar ut hjärtan och stjärnor med i papper i paketet från adventskalendern i morse. Han stansar med den, och klipper med sicksack-sax. Sedan slår han in små paket åt mig. Varannan minut får han spel för att det inte blir som han vill.

Jag får snart spel på datorn. Markören hoppar iväg planlöst hela tiden när jag skriver, så bokstäverna byter plats.

Inget varmvatten

6 december 2005 11:44 | Allmänt | 1 kommentar

Tog just en dusch och tvättade håret medan Klara sover. Blev litet snopen när det blev kallare och kallare, men så kom jag på att det var ju idag som varmvattnet skulle vara avstängt för underhållsarbete på fjärrvärmenätet. Det fick vi meddelande om från Vattenfall för flera veckor sedan, som sitter på kylskåpsdörren. Hann i alla fall duscha klart innan det blev plågsamt kallt. Bara inte barnen blir kräksjuka eller nåt, så klarar vi oss tills varmvattnet kommer tillbaka. Tror det är vid fyra. Bo har i alla fall inte kräkts något. Han ligger bara och sover. Men å andra sidan har han inte ätit något. Bara druckit vatten, och så julmust. Varför dricker man julmust om man är sjuk och mår illa så att man nästan kräks? Jag skulle prova litet blåbärssoppa eller nyponsoppa i så fall, för att få i mig litet näring. Men det är bara Bo som har illamående. Hoppas vi andra klarar oss.

Frossa

6 december 2005 7:03 | Allmänt | 1 kommentar

Bo vaknade i natt med frossa och illamående. Han stannar hemma idag. Viggo får också stanna hemma. Han är litet hänging, och jag vill inte skicka honom till dagis om det är influensa på gång. Men hellre att vi har det nu än till jul.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^