Inget varmvatten

6 december 2005 11:44 | Allmänt | 1 kommentar

Tog just en dusch och tvättade håret medan Klara sover. Blev litet snopen när det blev kallare och kallare, men så kom jag på att det var ju idag som varmvattnet skulle vara avstängt för underhållsarbete på fjärrvärmenätet. Det fick vi meddelande om från Vattenfall för flera veckor sedan, som sitter på kylskåpsdörren. Hann i alla fall duscha klart innan det blev plågsamt kallt. Bara inte barnen blir kräksjuka eller nåt, så klarar vi oss tills varmvattnet kommer tillbaka. Tror det är vid fyra. Bo har i alla fall inte kräkts något. Han ligger bara och sover. Men å andra sidan har han inte ätit något. Bara druckit vatten, och så julmust. Varför dricker man julmust om man är sjuk och mår illa så att man nästan kräks? Jag skulle prova litet blåbärssoppa eller nyponsoppa i så fall, för att få i mig litet näring. Men det är bara Bo som har illamående. Hoppas vi andra klarar oss.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Julmust har ju använts tusentals år av folkmedicinen vid sjukdom. Redan de gamla grekerna blandade kryddad honung i musten och ansåg det mycket välgörande.

    Comment by Bo — 2005-12-06 19:12 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^