Företagsam tjej

19 december 2005 10:05 | Allmänt | 1 kommentar

Klara har ett tag nu kunnat resa sig på knä när hon håller i något, till exempel en leksaksback eller pall. Nyss var jag i tvättstugan och hängde tvätt, och Klara kröp fram till docksängen. Plötsligt hade hon ställt sig upp helt och hållet raklång, hållandes i docksängen!

Söndagkvällar i P1

19 december 2005 8:44 | Allmänt, Lyssnar på | 1 kommentar

På söndagkvällar från klockan 18.00 älskar jag att lyssna på P1 medan jag stökar i köket. Då är det i tur och ordning programmen Barnen, Föräldrarna och Tre över sju.

Julstök

19 december 2005 8:37 | Allmänt | 1 kommentar

I helgen har vi storhandlat sånt som går att redan köpa inför jul, köpt julgran och Bo har gjort en del av sina julklappinköp. Han har också byggt ett pepparkakshus, som är vårt hus i skala 1:35. Kolla bild på hans blogg: http://bstr.blogsome.com/2005/12/18/pepparkakshus/

Jag har röjt och packat upp rätt mycket i källaren, och igår bar jag in 13 kartonger till. Nu står det bara 6 ouppackade kartonger i garaget. Det ska jag väl klara före jul? Igår kväll gjorde jag köttbullar av 1 kg köttfärs till julen, och lade i frysen, och så gjorde jag en ny pepperkaksdeg.

Vi hann också med att få besök dels av min moster Karin och hennes man Hasse, som tittade in för att kolla huset och lämna en julklapp som skulle till mamma och pappa. Och så hade Karin med ett fint pepparkakshjärta med kristyr som hon hade gjort.

Sedan kom Erik och Paula och hälsade på. De hade haft en helg utan barn och varit i Uppsala och julhandlat, och avslutade med fika hos oss. Det var första gången de hälsade på i huset, och vi konstaterade att vi inte hade setts sedan valborgsmässoafton på Rosenlund.

Idag är det 10 minusgrader, så vi låter bli att sticka ut näsan. Jag hatar kyla!

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^