Snart kommer Starbäcks

31 december 2005 13:55 | Allmänt | Inga kommentarer

Vid tre kommer Erik, Paula, Fredrik och Linus. De ska sova över här. Ikväll ska vi allihop till Dante och Magda på fest. Vi blir 18 vuxna och sex barn i en trea. Vi får se hur det går. Om våra barn bara blir monster får vi väl åka hem igen. Nu ska vi göra tiramisu till 18 personer, och ta med oss.

Bo och Viggo har varit ute och skottat snö igen, men Viggo blev rädd för grannens snöslunga och gömde sig under trappen.

Och så har vi plockat bort all järnväg i källaren, så att vi har kunnat dammsuga ordentligt. Häromdagen när jag hade plockat undan allt hann jag inte dammsuga innan Viggo kom och hade ut allt igen.

Igår dog mammas faster Anna-Greta, som bodde här i Uppsala. Hon var gammal och hade hunnit leva sitt liv, men det är ändå alltid en sorg när bra människor går bort. Anna-Greta och hennes syster Karin träffade jag alltid på under alla år jag bodde på Luthagen, och det var alltid lika trevligt och intressant att prata med dem. Karin kommer jag förhoppningsvis få träffa i många år till, även om vi inte kommer stöta på varann på väg till Konsum eller lekparken.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^