Hänga läpp

22 december 2005 11:20 | Allmänt | Inga kommentarer

Ja, det känns som att halva ansiktet hänger litet konstigt av bedövningen. Har varit till tandläkaren för tredje gången. Nu har de lagat den tanden som var mindre trasig, så den är färdig. Den andra tanden kommer att ta en eller i värsta fall två gånger till att få klar. Första gången var bara akutlagning med provisorisk fyllning. Andra gången rensade de bort all gammal lagning i tre gångar, och så fyllde de med provisorisk fyllning. Nästa gång rensar de ut det provisoriska, och gör riktig fyllning. Om det går gör de klart med plasten som ska vara överst, men eventuellt tar det ännu en gång.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^