Man kan faktiskt fortsätta baka även på andra sidan julafton

28 december 2011 17:22 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 3 kommentarer

Visst, på julafton bakade jag inget, men på juldagen, annandagen och igår. Det var nämligen så att jag gav bort en massa egenhändigt bakat och kokat i julklapp till släkten när vi skulle ses. Så en del av det jag gjorde före jul var presenter: polkagristryffel, vit chokladtryffel med kanel och lingon, mjölkchokladtryffel med svartvinbärspuré, mozartkulor, lingonkola, saffransskorpor, och så bakade jag estnisk surlimpa som jag aldrig plåtade, men här kan ni se när jag bakade det i somras. Bland julklapparna fanns även gingersnaps, senap, körsbärssylt som jag kokade i somras och syltad pumpa som jag kokade i höstas, och så min egen teblandning, Mummablandning. Men mummablandningen är hemlig!

Det här har jag gjort efter julafton:

Saltlakritsmacaroner, recept här.

Saltlakritsmacaroner

Savartvinbärsmacaroner, recept här.

Svartvinbärsmacaroner

Rosenmaränger, recept här.

Rosenmaränger

Amerikansk chokladfudge, recept här.

Amerikansk chokladfudge

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^