Om man inte vill kavla och ta ut pepparkakor med mått kan man baka gingersnaps
4 december 2011 22:27 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 2 kommentarerNaturligtvis gillar jag Tant Harriets pepparkakor ur Vår kokbok bäst, men det är roligt att baka gingersnaps också som variation. Även om jag gillar det vanliga kavlandet, så vet jag att en del tycker att det är knepigt att få till bra, eller man kanske helt enkelt inte har tid. Det är ju ganska tidsödande att baka traditionella pepparkakor. De här är jämförelsevis otroligt snabba! Degen behöver bara vila i kylen en timme, jämfört med vanlig pepparkaksdeg som behöver minst ett dygn på sig. Sedan rullar man degen till bollar som rullas i strösocker och läggs på plåtar. In i ugnen och grädda 10 minuter. Klart! Här är receptet.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^