Gingersnaps

2,5 dl farinsocker
125 g smör
0,5 dl mörk sirap
1 ägg
5,5 dl vetemjöl
2 tsk bikarbonat
1 tsk malen kanel
1 tsk malen ingefära
0,5 malen kryddnejlika
1 nypa salt
0,5 dl strösocker att rulla kakorna i

Rör socker och smör poröst.Tillsätt sirap och ägg. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten. Blanda ihop till en slät deg. Kyl i minst en timme. Sätt ugnen på 200 grader. Häll strösocker på en tallrik. Rulla degen till 40 bollar. Rulla bollarna i sockret och lägg dem på plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^