Rödavinbärssaft och körsbärssylt så det stänker om det
16 augusti 2011 20:52 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 8 kommentarerJa, när jag kokade vinbärssaften stänkte det inte så fasligt, men när jag kärnade ur körsbären! Jag använde olivurkärnare, och att kärna ur 2 liter körsbär tar en timme ungefär. Jag vill ha en sån här automatisk körsbärsurkärnare! Körsbären hade min syster plockat åt mig hos mamma och pappa i Öregrund. Vinbären plockade jag på ödetomten vid åsen i söndags.
8 kommentarer
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Det ser ut som du idkat massmord
Comment by Susanna — 2011-08-16 21:46 #
Den där flaskan alltså! Jag finner inte ord… Var kan man köpa den?
Comment by Hull — 2011-08-16 22:31 #
Den hittar man när man letar i gömmorna i matkällaren och den är nog från tidigt 90-tal.
Comment by Kerstin — 2011-08-16 22:42 #
Så gott!
Comment by Gila — 2011-08-16 22:51 #
jag har provat ett recept på röd vinbärssaft med vanilj- och kanelstång. Mildrade den lite skarpa tonen i de röda vinbären. Möjligen smakar den lite julaktigt, men ändå himla god. Man kan ju spara den till jul
Comment by Ann Christin Sandlund — 2011-08-18 9:50 #
[…] och sött skulle mötas, inspirerad av septemberutmaningen, syrligt, på Söta saker. Och jag hade en flaska rödavinbärssaft som tyvärr hade géleat sig. Så jag tänkte mandelbotten, hallon från trädgården, och så […]
Pingback by Kerstin Kokk » Hallon- och vinbärstårta — 2011-09-13 21:13 #
[…] la Malta. Riktigt fin hallonsylt som här, eller kanske körsbärssylt. Det blev litet över, och körsbärssylt har jag som jag kokade i somras, så jag äter nog den kombinationen nästa […]
Pingback by Kerstin Kokk » Ris à la Malta — 2011-12-25 20:28 #
[…] men här kan ni se när jag bakade det i somras. Bland julklapparna fanns även gingersnaps, senap, körsbärssylt som jag kokade i somras och syltad pumpa som jag kokade i höstas, och så min egen teblandning, […]
Pingback by Kerstin Kokk » Man kan faktiskt fortsätta baka även på andra sidan julafton — 2012-02-27 12:57 #