Loppisletande i regnskurar

19 juli 2008 23:48 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Det blev flera avstickare och stopp på vägen för att besöka loppisar på vägen ut till Öregrund. Som vanligt när man far mellan Alunda och Gimo kom det rejäla regnskurar. Det regnar mycket mer sällan i Öregrund och Uppsala, och det är ju ingen slump om någon trodde det. Öregrund ligger precis vid havet, men Gimo ligger så pass långt in att regnet faller där. Men när man kommer till Uppsala har det redan passerat.

Vad glad jag blev att Viggo och Klara tyckte att det var kalaskul med loppisar, för det tycker ju jag.

De här sakerna köpte vi inte, men jag tittade lystet på dem. Stor leksaksbil i trä från BRIO, specialgjord för NK. Dockservis av Stig Lindberg.

dsc02897.jpg

dsc02898.jpg

Nej, inte på Kalle Skutt

19 juli 2008 10:52 | Allmänt, Bilder, Läser | Inga kommentarer

Morgonens kissolycka – på Kalle Skutt-boken som låg på Klaras golv. Åh, varför kan hon inte sluta kissa på sig, och varför måste hon kissa på den älskade boken? Den låg verkligen mitt i kisspölen. Nu är den grundligt avspolad och ligger på tork på handfatet. Men jag vet faktiskt inte om jag vill läsa i den mer. Sparas måste den, med dedikationen från min pappa 9/2 1973, men jag får leta efter ett nytt exemplar på tradera eller antikvariat att ha att läsa. Det finns så mycket som jag skulle kunna skriva om den här boken, men jag hinner inte nu. Vi ska se till att komma iväg till Öregrund nu, förhoppningsvis med stopp på några loppisar på vägen.

dsc02894.jpg

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^