Nej, inte på Kalle Skutt

19 juli 2008 10:52 | Allmänt, Bilder, Läser | Inga kommentarer

Morgonens kissolycka – på Kalle Skutt-boken som låg på Klaras golv. Åh, varför kan hon inte sluta kissa på sig, och varför måste hon kissa på den älskade boken? Den låg verkligen mitt i kisspölen. Nu är den grundligt avspolad och ligger på tork på handfatet. Men jag vet faktiskt inte om jag vill läsa i den mer. Sparas måste den, med dedikationen från min pappa 9/2 1973, men jag får leta efter ett nytt exemplar på tradera eller antikvariat att ha att läsa. Det finns så mycket som jag skulle kunna skriva om den här boken, men jag hinner inte nu. Vi ska se till att komma iväg till Öregrund nu, förhoppningsvis med stopp på några loppisar på vägen.

dsc02894.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^