En gris som säljer varmkorv

6 juli 2008 0:14 | Allmänt, Bilder, Läser | Inga kommentarer

Alltså, jag har inget emot att äta kött, varken från kossor, grisar eller gulliga lamm. Kött är gott. Men när Helmer och jag läste en Richard Scarry-bok ikväll tyckte jag att det var litet sjukt med grisen som säljer varmkorv. Jag ifrågasätter inte noshörningar som kör lyftkran, flodhästar som är skolfröknar eller daggmaskar som kör moped, men grisar som är korvgubbar är konstigt. Jättekonsigt.

dsc02616.jpg

Linnea eller Mugge Bigge?

6 juli 2008 0:05 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Ikväll blev jag bjuden på middag hos Magnus och Maria, och fick träffa Helmers lillebror som föddes 25 juni. De har inte riktigt bestämt sig för namn ännu. Jag vet vilka de seriösa alternativen är, men dem avslöjar jag inte. Däremot kan jag berätta vilka namn som Helmer föreslår att lillebror ska heta. Linnea eller Mugge Bigge. I så fall röstar jag på Mugge Bigge. Det är roligare, och dessutom heter Viggos docka redan Linnea, så det namnet är upptaget. Men Klara tycker att Helmers syskon ska heta Varmkorv, vilket ju är ungefär lika bisarrt som när Viggo föreslog att Klara skulle heta Pizzasallad när hon låg i min mage.

Mugge Bigge var i alla fall ett coolt barn, som låg nöjd och belåten i min famn stora delar av kvällen och somnade tryggt på min arm. Och Helmer med änglalockarna tycker mycket om sitt syskon.

dsc02602.jpg

dsc02610.jpg

dsc02607.jpg

dsc02609.jpg

dsc02612.jpg

dsc02617.jpg

dsc02618.jpg

dsc02620.jpg

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^