Åka tåg

2 juli 2008 8:30 | Allmänt | Inga kommentarer

Varför tror SJ alltid att det inte är några som jobbar på sommaren? De drar ner på antalet avgångar redan i juni, och nu när vi är inne i juli går tågen ofta bara en gång i timmen. Under rusningstrafik bara ett par tåg i timmen, jämfört med annars då det går åtta tåg mellan sju och åtta på morgonen. Men vi är ju faktiskt många som pendlar nu också, och de få tåg som går blir överfulla så folk får stå. Jag är tacksam att jag fick sittplats i alla fall. Om man måste stå känns det som att ens tid blir stulen, för man kan inte göra något vettigt. Varken jobba, läsa dn eller sova.

Nån som vill hänga med på Stockholm Jazz

2 juli 2008 0:50 | Allmänt, Lyssnar på | 3 kommentarer

Kollar festivalprogrammet för Stockholm Jazz, och jag skulle vilja gå i stort sett varje dag. Med DN-kort kostar hela festivalen 1000 kronor. Nån som vill hänga med någon av dagarna?

Jag är sugen på bland annat Rigmor Gustafsson Quartet, Mary J Blige, Marit Bergman, Soundtrack of our lives, Patti Smith, Van Morrison och Blacknuss.

Om natten

2 juli 2008 0:33 | Allmänt, Lyssnar på | Inga kommentarer

Jag borde spackla väggarna i vardagsrummet. Det borde jag verkligen. Och sova. Det finns så mycket som man borde. Men istället lyssnar jag på Cat Power och gläds åt att jag har köpt biljett till konserten på Berns den 9:e juli. Jag ska dit med Dante och Magda.

Aretha, Sing One For Me

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^