Sagolikt

9 april 2008 20:57 | Allmänt | Inga kommentarer

Helt sagolikt vackert och fascinerande är det här islandskapet i Estland, som jag hittade via Olle Lidboms nya blogg Formfest.

Lunch på konserthuset

9 april 2008 20:36 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 3 kommentarer

Eftersom jag var hemma i Uppsala och jobbade idag passade jag på att luncha med Elisabeth på konserthuset. Vi pratade om drömmar, ouppnådda och nådda, och sådana som ligger framför oss.

Lunchserveringen på konserthuset var verkligen riktigt bra. Tack för det tipset, Dante! Jag tycker mycket om byggnaden både exteriört och interiört, och det fanns många snygga detaljer som de enorma lamporna som hänger i klasar från taket och de rödlackerade barnstolarna som bryter vackert mot grå betong och glaspartier.

Maten höll hög klass och till helt okej lunchpris. Notera att de hade Earl Grey bland påsteerna, och att det inte var Lipton, apropå mina tidigare inlägg om påste här och här.

dsc00514.jpg

dsc00515.jpg

dsc00519.jpg

dsc00521.jpg

dsc00522.jpg

dsc00524.jpg

Gråväder

9 april 2008 9:58 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

På det hela taget kan man ju tycka att en sån här dag kan gå bort. Det är inte roligt att vakna och konstatera att det kommer mera snö och är nollgradigt. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill krypa ner i sängen och sova bort den här dagen. Så tänkte jag.

Men barnen måste till dagis, och jag måste jobba. Det fick bli promenad med barnvagn, och sedan promenerade jag hem igen, för jag sitter hemma och jobbar idag. Och det är ju ganska skönt faktiskt. Sitter här och skriver och dricker te. Dessutom ska jag ner på stan och äta lunch med Elisabeth på konserthuset. Det kan nog bli en bra dag ändå, trots skitvädret.

Vägen hem från dagis:

Tunabergsallén

dsc00501.jpg

Tunagatan

dsc00504.jpg

Snö på taket på Kadettgatan 3

dsc00509.jpg

Baksidan av vår trädgård

dsc00508.jpg

Typiskt

9 april 2008 0:16 | Allmänt, Läser | 2 kommentarer

Jag gjorde en småbarnsförälderklassiker och somnade inne hos Klara när jag hade läst saga (Misan och Lodenpappan och Det sitter en tiger i tekannan). Vaknade just och stapplade ut. Det var den kvällen.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^