En anständig kopp te

31 mars 2008 16:24 | Allmänt | 3 kommentarer

Hemma brygger jag gärna te i kanna, men på jobbet tycker jag att det får gå fort, så då får det duga med påste. Vilket skulle vara helt i sin ordning om det fanns Earl Grey. Earl Grey är pålitligt och gott. Man tröttnar aldrig. Ibland finns det Earl Grey i fikarummet, men så tar det slut, och bara fruktteerna finns kvar. Jag avskyr fruktteer. Det smakar som tuggummiavkok. (Nej, jag har aldrig smakat tuggummiavkok, men ni fattar.) Vem vill egenligen ha alla de där fruktteerna? De blir ju alltid kvar till sist, efter Yellow Label. Kan man inte få en anständig kopp te på jobbet?

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. OK, du vet att jag gillar te. Faktiskt så tycker jag att yellow label är ganska gott.

  Comment by Hatti — 2008-03-31 23:17 #

 2. Men du, lillebrorsan. Jag tycker också att yellow label kan vara okej som ett neutralt te, även om jag brukar skoja om det som tedrickarnas bestraffing. Men helst vill jag ha Earl Grey om det ska vara påste.

  Du låter nästan rädd när du erkänner. Trodde du att jag skulle spöa upp dig, eller?

  Comment by Kerstin — 2008-04-01 11:36 #

 3. Men ruskiga ungar, erkänner ni utan omsvep att ni dricker doppråtte-the (ett begrepp som jag helt ogenerat snott från Kerstin). Eller Matti kanske menar Yellow Label lösthé??

  Jag tror ju inte på att spöa småsyskon, men tanken lockar lite. Jag kan göra det som är minst lika elakt: Beskäftigt påpeka HUR MAN GÖR.

  Man har en thebryggare av perkulatortyp. Man fyller på den om morgonen och knäpper på knappen. På ungefär samma tid som man går till köket för att hämta the är theet färdigbryggt. (Man bör dock komma ihåg att ta lika många nypor the som man annars tar skedar. Annars blir det STARKT)

  Om man inte har arbetskamrater som betingats på bryggarns gurgel kan man ta sin stiliga blå thevärmare som ens syster Kerstin gjort (Ni ser – er småsyskon kan man ha till mycket)och sätta över kannan så det hålls varmt.

  Omvänd er och gör bättring. Annars skvallrar jag för the-föreningen!!

  Comment by Anna K — 2008-04-01 16:34 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^