Varm choklad och satsumas

16 oktober 2006 21:49 | Allmänt, Tittar på | Kommentering avstängd

Sitter i soffan och granskar frågorna till årets Pumpen-tävling, som är den 40:de i ordningen. En ganska trevlig arbetsuppgift. Ni glömmer väl inte att anmäla era lag, ni som får tävla. Senast fredag ska anmälan vara inne. Själv får jag ju inte tävla eftersom jag jobbar på kansliet. Men förra året var jag föräldraledig och hade inte haft något att göra med frågorna, så då var jag med och tävladeArken. Hur det gick? Vi vann så klart!

Samtidigt har jag på Kobra och dricker varm choklad och äter satsumas. De är goda nu. Köpte en hel nätpåse förra veckan.

Ordning och reda

16 oktober 2006 20:59 | Allmänt | Kommentering avstängd

Jenny bloggade om vilken plåga det är att gå igenom alla barnkläder inför vintern för att se vad som behöver skaffas nytt. Själv är jag väldigt nöjd över att jag i somras skaffade kartonger med lock och märkte upp varje låda med en klädstorlek. Dessutom speciallådor för skor, overaller och mössor och vantar. Alla kartongerna får plats i tvättstugan än så länge. Otroligt smidigt att snabbt kunna plocka fram nästa storlek av Viggos avlagda kläder till Klara, eller till kompisar som vill låna till sina barn. Igår var Lisa här och fikade och lånade kläderna i storlek 50/56. Hon jobbade sin sista dag på kansliet förra veckan, och bebisen är beräknad till 6 november om jag minns rätt.

Men inte hjälper lådorna mot att Viggo ständigt behöver större skor eller mössa eller något annat. Nu behöver han nya mockasiner. Varannan tisdag går hans dagisavdelning till gympahallen på skolan intill, och då ska de ha gympapåse, gympakläder och mockasiner.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^