Fynd

1 oktober 2006 14:57 | Allmänt, Bilder | 7 kommentarer

Nu har jag varit på klädmarknaden och fyndat begagnade barnkläder och annat. Jag kom dit fem minuter innan det öppnade, och det var kö över hela skolgården. Gissa om det var galet trångt med folk där inne när de hade öppnat? Det är så mycket kläder, stora klädberg på bord sorterade efter dubbelstorlekar, och man orkar inte kolla på allt. Men jag var där i två timmar totalt, inräknat tid att leta bland kläder och annat, prata med bekanta och köa för att få betala. Jag handlade för 398 kronor. Det här kom jag hem med:

viggos_grejer
Till Viggo
parkasjacka, röd långärmad tröja, röda överdragsbyxor, blå och vit stickad tröja, shorts med Bamse på, hängslen, 2 böcker, snigel (från Björnes magasin)

klaras_grejer
Till Klara
röd Polarn&Pyret-jacka med avtagbart fleecefoder (huvan saknas dock), röd polarn&pyret-klänning, raggsocor som ser ut som nyckelpigor, blå polarn&pyret-byxor, röda manchesterjeans, blå manchesterjeans, blå shorts (kostade 1 kr), vinröda velourbyxor, bruna sammetsbyxor, mumintroll

galon
Och så dessa fantastiska galonkläder till Klara, lagom att ha nästa år. Skulle gissa att de är tidigt 60-tal. Byxorna är i kanonskick. Den polkagrisrandiga jackan har några pyttesmå fläckar, men annars perfekt. Jättefin manchesterfodring på kragen.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^