I min trädgård just nu

12 september 2006 15:02 | Allmänt, Trädgård | 2 kommentarer

Det var verkligen rätt beslut att låta Viggo gå på dagis idag. Igår fick han ju vara hemma för säkerhets skull ifall det hade varit kräksjuka Klara hade. När jag ringde till dagis igår sa personalen att vi var duktiga föräldrar som ville vara på den säkra sidan. Men eftersom Klara inte visade mer tendenser till att kräkas, utan bara har varit febrig och trött, fick Viggo gå på dagis idag. Och Klara har varit klängig och gnällig och sovit jättemycket. Men ett tag var hon glad när hon fick leka med vattnet vid dikbänken. Om Viggo hade varit hemma hade Klara inte fått vila tillräckligt och inte fått vara i min famn hela tiden, och Viggo hade haft skittrist.

Eftersom Klara har sovit så mycket har jag hunnit tvätta och fixa annat här hemma, och för en stund sen var jag ut i trädgården och plockade plommon, grävde upp potatis, skördade morötter och plockade en bukett blommor. Det är så ljuvligt brittsommarväder ute! 21 grader, soligt och ljumma vindar. Så här var det hela september förra året. Vi hade precis flyttat in i huset och jag var föräldraledig, och jag märkte inte att sommaren var slut.

Och vuxen

12 september 2006 11:59 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Jag har ju haft litet olika frisyrer och utseende även som vuxen. Nu har jag varit väldigt korthårig ett par år, men tidigare har jag haft både riktigt långt hår och olika sorters page. Jag hann scanna några foton till på förmiddagen, för sjuka Klara sov länge på soffan, och pigga Viggo är på dagis.

Basker och duffel har jag haft mycket alltsedan gymnasietiden. Det här är nog i 20-årsåldern, och jag har page.
basker

Litet längre page och en mockajacka köpt på second hand. Också i 20-årsåldern, skulle jag tro.
mockajacka

Här har jag långt år. Jag kanske är 25 år.
kakfat

Det här var enda bilden jag hittade när jag har kringlor. Hade ofta kringlor eller knorrar bakom öronen i mitten av 90-talet.
kringlor

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^