Coola systerdöttrarna

25 september 2006 23:40 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

kusiner

Här är Viggo med sina fina kusiner Amanda (12 år), Ella (snart 10 år) och Sara (14 år). Sara och Amanda har blivit punkare efter att ha tittat på filmen Tjenare Kungen. När vi pratade om att H&M och Gina Tricot har börjat ha så mycket punkiga kläder sa Amanda att hon tyckte det var dumt, för då köpte alla vanliga människor som inte lyssnar på punk det. Hon vill hellre att de har fula kläder som hon inte gillar, och att hon är ensam om att vara cool. Det kan hon ha rätt i, och de är ju värsta coola. De har precis börjat blogga de också. Här är Saras blogg, och här är Amandas blogg.

Fyraåring

25 september 2006 23:31 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Idag fyller Viggo fyra år. Och Klara fyller 1 ½ år idag också. Vi har haft fullt upp här hela helgen. Bos föräldrar kom i fredags, och åker hem imorgon. Har ägnat större delen av helgen åt bakning och matlagning inför kalaset igår. Vi var 16 personer här, och Viggo fick massor av presenter. Till exempel en rutschkana att ha ute på sommaren och i källaren på vintern, och ungefär ett ton begagnat lego och duplo från sina stora kusiner som inte leker med sånt längre. Barnen hade så roligt med sina kusiner och alla vuxna som lekte med dem. De ville aldrig gå och lägga sig.

kana
Här åker de kana. Klara kan klättra upp själv och åka, lätt som en plätt. Det är min pappa som står bredvid.

tandaljus

utblast
Viggo blåser ut ljusen, också lätt som en plätt.

paket
I morse uppvaktade jag och Bo Viggo på sängen med våra presenter.

Sedan var det vanlig dagisdag. När jag kom och hämtade ville de inte gå hem, för de hade så roligt. Jag fick påminna dem om rutschkanan och farmor och farfar för att få med dem. Viggo hade blivit firad på dagis med glass och teckningar från de andra barnen.

Till middag stekte farmor pannkakor och plättar, som Viggo önskat sig. (Ja, vi åt massor av chokladtårta igår, som Viggo framför allt önskat sig.) Sedan badade Viggo och Klara och lekte med nya badleksaken som Klara fick i morse som 1 ½-årspresent. Man fäster den på badkarskanten och häller vatten i olika hål och kanor så att det snurrar hjul och annat. Viggo ville bada igen när det var dags att gå ock lägga sig, och blev riktigt sur för att han inte fick det.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^