I min trädgård just nu

12 september 2006 15:02 | Allmänt, Trädgård | 2 kommentarer

Det var verkligen rätt beslut att låta Viggo gå på dagis idag. Igår fick han ju vara hemma för säkerhets skull ifall det hade varit kräksjuka Klara hade. När jag ringde till dagis igår sa personalen att vi var duktiga föräldrar som ville vara på den säkra sidan. Men eftersom Klara inte visade mer tendenser till att kräkas, utan bara har varit febrig och trött, fick Viggo gå på dagis idag. Och Klara har varit klängig och gnällig och sovit jättemycket. Men ett tag var hon glad när hon fick leka med vattnet vid dikbänken. Om Viggo hade varit hemma hade Klara inte fått vila tillräckligt och inte fått vara i min famn hela tiden, och Viggo hade haft skittrist.

Eftersom Klara har sovit så mycket har jag hunnit tvätta och fixa annat här hemma, och för en stund sen var jag ut i trädgården och plockade plommon, grävde upp potatis, skördade morötter och plockade en bukett blommor. Det är så ljuvligt brittsommarväder ute! 21 grader, soligt och ljumma vindar. Så här var det hela september förra året. Vi hade precis flyttat in i huset och jag var föräldraledig, och jag märkte inte att sommaren var slut.

2 kommentarer

 1. Jättegrattis på födelsedagen!

  Kram!

  Comment by Birgitta Dahl — 2006-09-13 10:31 #

 2. Tro inte att jag heller har glömt bort dig på födelsedagen. Dig glömmer jag aldrig!

  Jag åkte in till Uppsala från Öregrund tidigt i förmiddags och har använt en stor del av dagen till att leta presenter till tre födelsedagsbarn: Viggo, Kerstin och Kerstins mamma.

  Sen har jag haft sammanträde med majoritetsgruppen i kulturnämnden. Och så har jag lyssnat på Jan Guillous och Göran Rosenbergs utfrågning i TV 4 av ledarna för högeralliansern.

  Stor kram och grattis på födelsedagen från

  PAPPA

  Comment by Enn Kokk — 2006-09-13 22:16 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^