På fisketur

25 juli 2006 22:08 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Idag åkte jag och Viggo ut med min mamma i hennes båt. Först ut till Olsmässören, där vi badade och åt lunch. Det blev en klassisk badutflyktslunch: kall prinskorv och baguette. Viggo åt säkert 10-15 prinskorvar, och ni som känner Viggo vet att han inte direkt är ett matvrak annars.

prinskorv

uttern

Viggo tyckte det var jättekul att åka båten, och han hade båtvett och satt stilla och gjorde som vi sa. Han har åkt båten tidigare somrar, men de minns han nog inte. Efter ön åkte vi ut en bit till och prövade att rycka strömming, men det är egentligen alldeles för sent på säsongen för det. Mamma fick EN strömming, och Viggo och jag fick ingen. Sedan åkte vi mot fastlandet och stannade nära en ö och metade från båten, men det blev inget napp.

mormor

fisketur

Vad Klara gjorde under dagen kan ni läsa här.

När vi kom hem var Viggo och Klara jätteglada att se varandra igen. Kolla mina fina ungar! Klara har på sig sin nya Polarn o Pyret-klänning, men är ganska kladdig av att ha ätit bär, och framför allt matat morfar med bär. Viggo är kladdig av glass såklart.

trappa1

trappa2

trappa3

trappa4

Barnfamiljernas mecka

25 juli 2006 21:55 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

nemo

Här får ni se fin bild på Klara i Nemo-baddräkt, glasskladdig av att nyss ha ätit en Ahlgrens bilar-glass. För övrigt trodde en ur personalen på Viggos dagis att Klara var Viggos lillebror för att hon hade blå keps. Pucko. Hon är ju coolaste tjejen.

Sunnanö är verkligen barnfamiljernas strand. Där är coolhetsfaktorn låg, och alla småbarnsmammor med magar som aldrig blir riktigt platta igen efter graviditeten bryr sig inte så mycket. Egentligen trist att bada på sandstrand, tycker jag som helst badar från klippor, och gärna inte så tätt inpå anda människor, men det enda som funkar med barnen. När vi var där igår badade verkligen båda barnen jättemycket. Jag hade Klara i famnen och hoppade med henne i vattnet, och min mamma hoppade med Viggo och höll honom under magen så han fick öva litet att simma som han påstår att han kan. Och så grävde vi kanaler där plastbåten fick fara.

Bekväm sovställning?

25 juli 2006 21:48 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Så här gillar Klara att sova middag. Det är en utdragssäng som inte är uppfälld på sina ben, som står bredvid den högre sängen. Bo ligger bredvid och slaggar.

sovstallning

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^