På fisketur

25 juli 2006 22:08 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Idag åkte jag och Viggo ut med min mamma i hennes båt. Först ut till Olsmässören, där vi badade och åt lunch. Det blev en klassisk badutflyktslunch: kall prinskorv och baguette. Viggo åt säkert 10-15 prinskorvar, och ni som känner Viggo vet att han inte direkt är ett matvrak annars.

prinskorv

uttern

Viggo tyckte det var jättekul att åka båten, och han hade båtvett och satt stilla och gjorde som vi sa. Han har åkt båten tidigare somrar, men de minns han nog inte. Efter ön åkte vi ut en bit till och prövade att rycka strömming, men det är egentligen alldeles för sent på säsongen för det. Mamma fick EN strömming, och Viggo och jag fick ingen. Sedan åkte vi mot fastlandet och stannade nära en ö och metade från båten, men det blev inget napp.

mormor

fisketur

Vad Klara gjorde under dagen kan ni läsa här.

När vi kom hem var Viggo och Klara jätteglada att se varandra igen. Kolla mina fina ungar! Klara har på sig sin nya Polarn o Pyret-klänning, men är ganska kladdig av att ha ätit bär, och framför allt matat morfar med bär. Viggo är kladdig av glass såklart.

trappa1

trappa2

trappa3

trappa4

2 kommentarer

  1. […] Idag tog det ett tag innan jag kunde komma iväg eftersom jag skulle hämta sjöfararna när de kommit tillbaka i land. Idag gick turen till Lackevik där Annika var idag på familjens sommarställe. Det blev totalt 38 km (25 km/h i medelhastighet) tur och retur, men då stannade jag där och åt middag och fikade i två timmar. Det var svalt och skönt att cykla tillbaka när solen var på väg ner, men rätt ofta bländades jag av solljuset. […]

    Pingback by B(l)o G Strömberg » Tour de Öregrund, etapp 3 — 2006-07-25 23:24 #

  2. Åh, vilka härliga bilder på Viggo och Klara! Ja mormor och mamma är fina ocskå, men Viggo och Klara är nr 1.

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-07-26 0:46 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^