Semesterfunderingar

1 juli 2006 8:46 | Allmänt | 7 kommentarer

Jag har fortfarande två veckor kvar innan jag får semester, och börjar bli rejält trött. Somnar tungt på tåget och bussen varje resa. Orkar inte ta itu med något komplicerat på kvällarna. Genomför jobbet på ren vilja. Nästa vecka är det förberedelser inför IOGT-NTO:s sommarfestival och göra klart en massa inför ledigheten, och nästnästa vecka jobbar jag på sommarfestivalen på Öckerö i Göteborgs skärgård. Jag har med mig familjen, som ska göra roliga saker i Göteborg under tiden. Vi fick inget boende på Öckerö eller Hönö, så vi ska bo på vandrarhemmet Linné i Göteborg.

Sedan börjar i alla fall fyra veckors semester, och nu funderar jag på om vi ska stanna en extra natt i Göteborg så vi får måndagen där tillsammans. Jag lär ju inte hinna något inne i Göteborg när jag jobbar, och jag skulle gärna gå på Röhsska och göra litet annat kul. Den 18-22 juli är det Stockholm Jazz Festival. Det vore kul att gå något på. Till exempel Lina Nyberg, och på lördagen är det Miriam Makeba!

Annars blir det väl ganska mycket måla om fönster och annat jobb med huset. Och så litet dagsutflykter till Skansen, Junibacken och annat. Och så planerade jag och Magnus när vi reste runt i norduppland och kollade ordenshus, att vi skulle göra en utflykt till Gävle båda familjerna samt Dante och Magda (fast det vet nog de andra inte om att vi har bestämt) och kolla massa bisarra ställen på vägen. Dessutom har Magnus aldrig varit på Rullsand, så dit måste vi åka och bada på vägen.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^