Semesterfunderingar

1 juli 2006 8:46 | Allmänt | 7 kommentarer

Jag har fortfarande två veckor kvar innan jag får semester, och börjar bli rejält trött. Somnar tungt på tåget och bussen varje resa. Orkar inte ta itu med något komplicerat på kvällarna. Genomför jobbet på ren vilja. Nästa vecka är det förberedelser inför IOGT-NTO:s sommarfestival och göra klart en massa inför ledigheten, och nästnästa vecka jobbar jag på sommarfestivalen på Öckerö i Göteborgs skärgård. Jag har med mig familjen, som ska göra roliga saker i Göteborg under tiden. Vi fick inget boende på Öckerö eller Hönö, så vi ska bo på vandrarhemmet Linné i Göteborg.

Sedan börjar i alla fall fyra veckors semester, och nu funderar jag på om vi ska stanna en extra natt i Göteborg så vi får måndagen där tillsammans. Jag lär ju inte hinna något inne i Göteborg när jag jobbar, och jag skulle gärna gå på Röhsska och göra litet annat kul. Den 18-22 juli är det Stockholm Jazz Festival. Det vore kul att gå något på. Till exempel Lina Nyberg, och på lördagen är det Miriam Makeba!

Annars blir det väl ganska mycket måla om fönster och annat jobb med huset. Och så litet dagsutflykter till Skansen, Junibacken och annat. Och så planerade jag och Magnus när vi reste runt i norduppland och kollade ordenshus, att vi skulle göra en utflykt till Gävle båda familjerna samt Dante och Magda (fast det vet nog de andra inte om att vi har bestämt) och kolla massa bisarra ställen på vägen. Dessutom har Magnus aldrig varit på Rullsand, så dit måste vi åka och bada på vägen.

7 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Och så klart är ni välkomna till Öregrund, gärna för flera dagar.

  Matti och Karin, som har semester samtidigt som du, kommer hit den 8 juli och stannar sen till och med tisdag.

  Comment by Enn Kokk — 2006-07-01 11:45 #

 2. Men då har jag inte semester. Min semester börjar först den 17 juli.

  Comment by Kerstin — 2006-07-01 12:00 #

 3. Du är välkommen whenever.

  Comment by Enn Kokk — 2006-07-01 15:42 #

 4. Måndagar har Röhsska liksom alla andra museer stängt. Om du har möjlighet åk gärna och se Gunnebo slott som har öppet alla dagar.
  Gå gärna in på deras hemsida, slottet är något av en pärla, hade det legat i Stockholmstrakten hade det varit betydligt mer känt.

  Comment by maud Skog — 2006-07-01 20:06 #

 5. Rullsand… Är det inte där Naken-Janne brukar vädra genitalerna?

  Comment by Paula — 2006-07-02 19:58 #

 6. Är ni ute efter just det, så finns det naturistbad även i Öregrund. I Tallparken.

  Comment by Enn Kokk — 2006-07-02 20:04 #

 7. Bra att bli påmind om att det är stängt. Vad trist! Men jag hade blivit ännu surare om jag upptäckt det först när vi är där. Men Gunnebo är nog inte aktuellt med barnen. Jag är inte ute efter att turista och se sevärdheter i Göteborg. Vi har varit där mycket, eftersom Bo har släktingar i Mölnlycke. Jag ville gå på Röhsska, som jag varit på flera gånger tidigare, eftersom det är ett designmuseum, och jag ville framför allt besöka museishopen. Nu får det bli andra designbutiker om vi stannar.

  Comment by Kerstin — 2006-07-02 23:30 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^