Barnfamiljernas mecka

25 juli 2006 21:55 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

nemo

Här får ni se fin bild på Klara i Nemo-baddräkt, glasskladdig av att nyss ha ätit en Ahlgrens bilar-glass. För övrigt trodde en ur personalen på Viggos dagis att Klara var Viggos lillebror för att hon hade blå keps. Pucko. Hon är ju coolaste tjejen.

Sunnanö är verkligen barnfamiljernas strand. Där är coolhetsfaktorn låg, och alla småbarnsmammor med magar som aldrig blir riktigt platta igen efter graviditeten bryr sig inte så mycket. Egentligen trist att bada på sandstrand, tycker jag som helst badar från klippor, och gärna inte så tätt inpå anda människor, men det enda som funkar med barnen. När vi var där igår badade verkligen båda barnen jättemycket. Jag hade Klara i famnen och hoppade med henne i vattnet, och min mamma hoppade med Viggo och höll honom under magen så han fick öva litet att simma som han påstår att han kan. Och så grävde vi kanaler där plastbåten fick fara.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^