Nu lugnt och stilla

14 augusti 2005 22:05 | Allmänt, Huset, Tittar på | Inga kommentarer

åh, vad det är jobbigt när Viggo har sovit middag och vi inte får honom att sova. Han bara ränner runt och busar. Två kvällar med marathonlopp för att få honom att somna. Han somnade vid tio, och nu är det lugnt och stilla.

Igår var vi först till Jan och hämtade fyra 50-talsstolar som han inte tar med sig när han flyttar till östersund. Sedan åkte vi till min syster Anna i Rinkeby och lämnade Viggo. Hans kusin Sara skulle vara med honom på eftermiddagen medan vi åkte och fixade grejer i Stockholm. Först åkte vi till Nacka för att kolla på ett Marbodal-center. Vi ska ju byta ut köksluckorna i nya huset, och det är Marbodal. Jag hade kollat noga innan på deras hemsida, och den utställningen skulle vara öppen på lördagar. När vi äntligen hade hittat dit konstaterade vi att det var stängt. Det stod ett annat par, som också hade bebis, och ryckte i dörren med oss. När jag kollade på hemsidan senare visade det att om man klickade på en länk under öppethållandetiderna kom man till en undersida där det stod att det var stängt denna lördag. Sedan åkte vi till Stockholm quality outlet i Barkarby. Det var jättebra där. Bo köpte jeans och skjortor. Sedan åkte vi och köpte pizzor och åt med Sara och Anna. Då kom jag på att det var Anna som lärde mig en gång i tiden att man kan klippa pizzor. Man behöver inte använda kniv och gaffel. Smart. Jag sa till henne att det var troligen det viktigaste som hon har lärt mig. När vi åkte hem vid sextiden somnade så klart Viggo, så sen var han pigg när vi kom hem och det tog hela kvällen att få honom att somna om.

Idag kom Matti hit och lajjade med Viggo medan vi åkte runt och kollade vitvaror, golv och annat till huset. Det är i stort sett omöjligt att göra sånt när Viggo är med. Matti och Viggo var ute hela eftermiddagen. De var till Stabbyskogen och åt blåbär och så hälsade de på Dante. Viggo älskar Dante. ?Det är en stor pojke. Han är busig.?, brukar Viggo säga och se förtjust ut.

Bra barnprogram har vi tittat på idag. På morgonen var det en tjeckisk dockfilm; ?Två snubbar och en flygel?. Ascoolt. Och så ?Vem ska trösta Knyttet?. Ikväll var det Saltkråkan. Det är bra när det är barnprogram som är kul att titta på tillsammans.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^