Blåbärscheesecake

5 augusti 2005 20:35 | Allmänt | Inga kommentarer

Nu har vi ätit blåbärscheesecake. Svärmor har varit här och hälsat på på kvällen. Hon är på väg till JUNIS ledarutbildning i Kroatien, och mellanlandar i Uppsala. Men hon bor inte här, utan hos Bos bror Per på Arken.

Idag skrattade vi som galningar jag, Viggo och Klara. Viggo skojade och busade med Klara, och hon skrattade massor, och då skrattade förstås Viggo åt henne.

I eftermiddags var vi i Vasaparken. Viggo är jätteduktig att balansera på ormen. Och idag sov Klara så bra i vagnen, så jag kunde leka aktivt med Viggo hela tiden. Jag klättrade upp på taket på klätterhuset med honom, och då var det en annan pojke som tyckte det var konstigt med en vuxen som kättrade. Han undrade om taket verkligen höll för mig. Det gjorde det. Sedan gick vi till Konsum och kompletteringshandlade så att vi kunde göra cheesecake till efterätt. Viggo ville hjälpa till, men sedan sprang han iväg och lekte. När han kom tillbaka var jag redan klar, och han blev stensur. Till middag åt vi fläskfilé Saltimbocca. Gott.

Kristina hade inga problem att få Viggo att somna, trots att han sov middag idag. Hon hade kört slut på honom genom att leka vilda lekar dessförinnan.

Ett dovt bonk hördes

5 augusti 2005 9:56 | Allmänt | Inga kommentarer

Klara låg få en filt på golvet i arbetsrummet, och jag hade gått ut i köket för att fixa en grej snabbt. Hon hade rullat iväg flera varv och bonkat huvudet i dörrposten in mot vardagsrummet.

Viggo passade på att somna i soffan också när jag var på annat håll. Men det är lika bra att han får sova en stund, så får han vara uppe litet längre när farmor Kristina från Sollefteå kommer och hälsar på ikväll.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^