Klara vände sig

2 augusti 2005 17:11 | Allmänt | 2 kommentarer

Nu vände sig Klara från mage till rygg på golvet för första gången. Hon har vänt sig och rullat runt både från mage till rygg, och rygg till mage på sängen i flera veckor, men där är det ju lättare. Och nu vände hon sig tillbaka till mage igen.

Tillbaka från Vasaparken

2 augusti 2005 16:09 | Allmänt | Inga kommentarer

Idag kom vi i alla fall ut och lekte, och det kom bara några regndroppar på oss. Klara ville som vanligt inte ligga i vagnen, så jag hade henne i bärselen. Vi gick till Vasaparken som har så ba lekpark. Där träffade vi Viggos sommarsammanslagna dagis. Kul! Kari och Noah var där, och Viggo och Noah lekte massor. Klättrade i klätterställningar och träd, gick balansgång på ormen, gungade och lekte i sandlådan.

Sedan gick vi till Konsum på Sysslomansgatan och handlade litet, och Viggo hjälpte till att lägga varorna på rullbandet. Så var vi tvungna att hoa i gångtunneln på väg hemåt, och så var vi in och hämtade paketet med marimekkotyget på mussepiggposten. Jättefina tyget Puketti i rött. Jag ska sy klänning till Klara och kanske kuddfodral till hennes nya rum.

Nu ska vi äta middag. Det blir fisk med frasigt täcke och ris.

Krakel Spektakel

2 augusti 2005 10:19 | Allmänt, Lyssnar på | 2 kommentarer

med sångensemblen Amanda. Bra barnskiva.

Lyssnar på

2 augusti 2005 9:39 | Allmänt, Lyssnar på | Inga kommentarer

Den allvarsamma leken i P1. P1 är bäst. Nu ska vi äta Cous cous med räkor. Viggo klättrar på mig medan jag skriver.

Tokig morgon

2 augusti 2005 9:06 | Allmänt | Inga kommentarer

Men Klara Brita. Varför ville du vakna halvsex imorse? Viggo sov ju till halvsju. Det hade väl vi också kunnat göra. Jag är så trött. Och när jag ammade Klara för ett tag sedan passade Viggo på att bajsa i blöjan fast jag frågade bara en stund tidigare om han behövde sitta på pottan. Och så gick han till badrummet och tog av sig blöjan själv och lyckades få bajs på golvet som han klev omkring i. Inte kul.

Idag är det i alla fall fint väder. Och jag upptäckte igår kväll att det är ju inte den här veckan som Viggo ska gå på dagis igen, utan nästa. Fattar inte hur jag kunde ta fel. Tur i alla fall att jag upptäckte det. Det hade inte varit kul att gå till dagis och upptäcka det där.

Viggo ritar teckningar och sätter upp på kylskåpet. Det är havet och fiskar. Klara sitter bredvid mig i bilbarnstolen, som jag gungar med foten. Hon är glad.

Och så ringde brevbäraren på och lämnade två paket med traderagrejer. Barnkläder.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^