Kadettgatan 3

7 augusti 2005 22:03 | Allmänt, Bilder, Huset | Inga kommentarer

Kadettgatan 3

Här är vårt hus som vi får tillträde till på tisdag om en dryg vecka. Bilden är tagen av mäklaren i maj.

Kadettgatan 3 övervåningKadettgatan 3 källare

Klaras första smakportion

7 augusti 2005 21:14 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Klaras första smakportion

Idag fick Klara smaka Sempers banangröt. Första gången hon åt något annat än bröstmjölk. Det gick ganska bra. Hon verkade inte tycka det var äckligt i alla fall. Men när jag tänker efter har hon ju fått träning att äta från sked under de två och en halv månader när hon fick minifom mot koliken.

Viggo äter glass i regnet

7 augusti 2005 20:57 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Viggo äter glass i regnet

Så här såg det ut på släktträffen hos moster Karin igår när vi åt glass med hjortronsylt. Gott men kallt.

ännu en dag

7 augusti 2005 20:46 | Allmänt, Tittar på | Inga kommentarer

Viggo vaknade klockan sex i morse. Jag gjorde välling och lade mig bredvid honom i sängen och försökte få honom att somna om. Men icke. Vid halvelvatiden hade han dock slocknat i soffan, och hör och häpna, Klara sov samtidigt. Litet ledig tid. När farmor Kristina kom en timme senare vaknade han. Vid tretiden skjutsade vi Kristina till Arlanda. Sedan åkte vi till Outleten i Arlanda, men den var helt värdelös. Flera butiker hade stängt igen. Vi var på köpcentret intill också, utan att få så mycket ut av det. Sedan åkte vi och storhandlade på Coop Forum i Boländerna. Veckohandla måste vi göra för att få vardagslivet att gå ihop tidsmässigt och praktiskt. Pengar sparar man också. Med småbarn går det liksom inte att åka hem från jobbet, fundera på vad man är sugen på till middag, sticka och handla och laga middag som är färdig sådär vid tiosnåret. När det är dagisdag och Viggo inte har sovit middag måste han ha ätit, duschat och fått på sig pyjamas före Bolibompa. Till middag blev det broccoli- och ädelostpaj, men Viggo fick rester, falukorv och ris.

Kollade delvis på en dokumentär i SVT2 om en uråldrig greve, Magnus Stenbock, som bodde på sitt slott Herrborum, och levde sitt liv efter ålderdomliga regler. Dokumentärfilmaren hade tydligen varit anställd där som hans sällskapsdam under inspelningen. Helt out of space att det finns folk som lever så fortfarande.

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=37862&a=410128

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^