På vägen hem

20 februari 2009 20:30 | Allmänt | Kommentering avstängd

Det var bara Klara jag skulle hämta idag. Viggo var på kalas. Jag hade min kompis Malin som promenadsällskap, med Svante som är ett år och några månader i barnvagn.

Klara och Svante har inte träffat varann sedan i somras när Malin och Svante hälsade på i Öregrund, och Svante minns så klart inte Klara. Men han vinkar och ser glad ut när jag kommer ut med Klara från dagis. Första biten över gårdarna på Fjärdhundragatan finns snö så Klara får åka snowracer, och Svante ser förtjust och avundsjukt på. När vi kommer till Tunagatan är det bara sandat, så då får Klara gå. Svante tittar på Klara och sträcker ut handen. Klara tar hans hand och går bredvid vagnen och håller i honom hela vägen. Svante tittar beundrande på stora Klara och Klara ser så stolt ut över förtroendet. Går på så bra, och tänker inte på att det är lång väg att gå. Berättar för Malin om sin dag på dagis, att de var i gympasalen och spelade fotboll och att det åt torsdagsmat, pannkakor, fast det är fredag.

Den största stilikonen av dem alla

20 februari 2009 11:59 | Allmänt, Lyssnar på | Kommentering avstängd

Trots att jag igår kväll när jag lyssnade på P1 hade hört att Stil skulle handla om Audrey Hepburn glömde jag bort att lyssna i förmiddags. Då låg jag i badet och tinade upp efter att ha dragit barnen på snowracer till skolan och dagis i tio minusgrader. Jag blev väldigt snorig och hostig och kall. Men jag lyssnar nu istället. Här.

Waiting around to die

20 februari 2009 11:49 | Allmänt, Läser, Lyssnar på | Kommentering avstängd

Hur underbart är det inte att Annika Norlin bloggar om låttexter? Jag bara läser och läser och ler.

Bloggen hittar du på http://waitingaroundtodie.blogspot.com/.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^