Bara så att ni vet

4 februari 2009 21:26 | Allmänt | 2 kommentarer

Kräksjukan har anlänt till Kadettgatan 3 igen. Klara har kräkts flera gånger ikväll. Jag är inte ens förvånad. Varför skulle inte sjukdomarna komma igen och igen och igen. Det gör de och jag är rutinerad. Tvättmaskinen går på högvarv och jag förbereder mig på en vaknatt.

Erik ringde och försökte bjuda in sig på en kopp te. Visst, kom du, var svaret, men det ville han inte när han fick höra om kräket. Konstigt.

Semlor och annat bra

4 februari 2009 0:13 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 10 kommentarer

För ovanlighetens skull var det jag som hämtade barnen i eftermiddags, och det gick bra att gå hem även om de som vanligt klagade på att det var långt att gå och mörkt, och Viggo en gång lade sig ner och sa att han var trött i benen.

Trots att klockan var halvsex när vi kom hem satte jag igång att laga fisksoppa, och både Viggo och Klara tyckte mycket om den. Allting som inte är tråkmat som barnen erövrar är underbart. Ja, Klara har ju ätit bra jämt, men Viggo som varit så kräsen har verkligen vänt.

Vi hade premiär för semlor till efterrätt, för även om jag bakade semmelbullarna för ett tag sen har vi inte gjort några semlor förrän nu. Barnen åt i och för sig semmelbullar med mandelmassa bredvid. Det är ju bra att alla kan få sina som de vill. Men min semla, den såg ut så här. Och så fina Prunuskoppen då, den blir jag också glad av.

dsc05386.jpg

Elisabeth ringde från Canada och vi pratade länge. Skönt.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^