Från blötsnön till badet

6 februari 2009 21:04 | Allmänt, Bilder, Lyssnar på | 1 kommentar

Inte ville Viggo följa med ut, men Klara och jag gick i alla fall ut och skottade snö och gjorde en snölykta i blötsnön. Sen gick jag in och tog ett bad och lyssnade på Spanarna. Mycket trevligare om ni frågar mig. Fast för att vara snöaktivitet var det rätt okej att bygga snölykta. En plusgrad och inte så lång tid.

dsc05403.jpg

dsc05410.jpg

dsc05411.jpg

Två gula och en blå

6 februari 2009 21:01 | Allmänt, Bilder, Spel och pussel | Kommentering avstängd

Kinaschack har vi spelat idag, men det saknades en blå kula och fanns två gula för mycket.

Efter ett tag tröttnade Klara och försvann och sen började Viggo fuska under väldiga skratt. Gör ju inget, för annars tar ju spelet aldrig slut.

dsc05399.jpg

Följ min blogg med bloglovin

Räddare i nöden

6 februari 2009 20:58 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Inget mer kräk här, och jag har tvättat ikapp allt nerkräkt. Det tar sin tid när det är täcken och kuddar också. Tack och lov för tvättstugan. Förresten, om ni undrar, så manglar jag inte lakanen när vi har kräksjuka. Nån måtta får det vara.

Trodde att Viggo var på gång igår kväll, för han klagade över huvudvärk och ont i magen, men han har inte kräkts något. Men man vet aldrig. Det kanske kommer i helgen.

Räddare i nöden när man måste ta hand om kräk är engångsplasthandskar och alcogel. Fast alkogel använder vi varje dag när vi kommer hem. Klara använder det på dagis också. Topp!

dsc05395.jpg

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^