Den största stilikonen av dem alla

20 februari 2009 11:59 | Allmänt, Lyssnar på | Inga kommentarer

Trots att jag igår kväll när jag lyssnade på P1 hade hört att Stil skulle handla om Audrey Hepburn glömde jag bort att lyssna i förmiddags. Då låg jag i badet och tinade upp efter att ha dragit barnen på snowracer till skolan och dagis i tio minusgrader. Jag blev väldigt snorig och hostig och kall. Men jag lyssnar nu istället. Här.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^