På vägen hem

20 februari 2009 20:30 | Allmänt | Kommentering avstängd

Det var bara Klara jag skulle hämta idag. Viggo var på kalas. Jag hade min kompis Malin som promenadsällskap, med Svante som är ett år och några månader i barnvagn.

Klara och Svante har inte träffat varann sedan i somras när Malin och Svante hälsade på i Öregrund, och Svante minns så klart inte Klara. Men han vinkar och ser glad ut när jag kommer ut med Klara från dagis. Första biten över gårdarna på Fjärdhundragatan finns snö så Klara får åka snowracer, och Svante ser förtjust och avundsjukt på. När vi kommer till Tunagatan är det bara sandat, så då får Klara gå. Svante tittar på Klara och sträcker ut handen. Klara tar hans hand och går bredvid vagnen och håller i honom hela vägen. Svante tittar beundrande på stora Klara och Klara ser så stolt ut över förtroendet. Går på så bra, och tänker inte på att det är lång väg att gå. Berättar för Malin om sin dag på dagis, att de var i gympasalen och spelade fotboll och att det åt torsdagsmat, pannkakor, fast det är fredag.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^