Jag måste faktiskt också hylla Linus

17 oktober 2008 21:38 | Allmänt, Läser | 2 kommentarer

I flera dagar har jag tänkt att jag skulle skriva om min nya favoritblogg som gör mig så glad. Och just när barnen har somnat och jag ska sätta mig och skriva det här inlägget så ser jag på Google Reader att Mathias har skrivit exakt det som jag tänkt på sin blogg. Men jag skriver om det ändå, för Linus Fremin kan inte hyllas nog mycket.

Det är precis som Mathias skriver, att Resumé har många bra bloggar. Jag följer sedan länge Claes de Faire och Viggo Cavling, och tycker att de är mycket läsvärda både när de skriver om media, reklam och kommunikation och när de är privata. De lyser upp min vardag. Men Linus Fremin är fullkomligt lysande. Mitt hjärta svämmar över när jag läser vad han skriver. Jag tänker att det finns faktiskt goda och bra människor och hopp om människosläktet. Jag älskar Linus!

Så. Nu har jag lättat mitt hjärta. Ta och läs vad han skriver nu.

Störande

17 oktober 2008 12:37 | Allmänt, Lyssnar på | 4 kommentarer

Alltså, de där franska skoleleverna som finns här på Essingen kan vara ganska störande. Dels röker de som borstbindare och dels är de väldigt högljudda. Ett helt gäng satt på Karin på ön idag när jag och Felicia lunchade där. Vi funderade över om det bara var allmänt tonårsbeteende, men kom fram till att när man pratar ett annat språk än alla andra i en miljö upplever man det som att man är avskärmad och att ingen annan förstår, så då kan man prata så där högt. Men det kan man ju inte. Det är asjobbigt.

Månen följer med

17 oktober 2008 12:31 | Allmänt | Kommentering avstängd

Medan jag packade in alla grejer i cykelkärran i morse konstaterade Klara att man kunde se månen, och så tyckte hon att den följde med oss, först till skolan och sen till dagis. Hon var så lycklig över det.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^