Jag måste faktiskt också hylla Linus

17 oktober 2008 21:38 | Allmänt, Läser | 2 kommentarer

I flera dagar har jag tänkt att jag skulle skriva om min nya favoritblogg som gör mig så glad. Och just när barnen har somnat och jag ska sätta mig och skriva det här inlägget så ser jag på Google Reader att Mathias har skrivit exakt det som jag tänkt på sin blogg. Men jag skriver om det ändå, för Linus Fremin kan inte hyllas nog mycket.

Det är precis som Mathias skriver, att Resumé har många bra bloggar. Jag följer sedan länge Claes de Faire och Viggo Cavling, och tycker att de är mycket läsvärda både när de skriver om media, reklam och kommunikation och när de är privata. De lyser upp min vardag. Men Linus Fremin är fullkomligt lysande. Mitt hjärta svämmar över när jag läser vad han skriver. Jag tänker att det finns faktiskt goda och bra människor och hopp om människosläktet. Jag älskar Linus!

Så. Nu har jag lättat mitt hjärta. Ta och läs vad han skriver nu.

2 kommentarer

  1. tack! jag blir helt rörd av alla fina ord. hoppas du fortsätter läsa.

    linus.

    Comment by linus — 2008-10-18 13:02 #

  2. Det ska jag, varje dag. Fortsätt skriv om angelägna ämnen så att det går rakt in i hjärtat.

    Comment by Kerstin — 2008-10-18 14:33 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^